D. Schilt Loodgietersbedrijf Dorpsstraat 51 2995 XD Heerjansdam
078-6771190 Mail ons

Over ons | D. Schilt Loodgietersbedrijf

Schilt is een betrouwbare partner in Heerjansdam en omstreken, voor zowel particulieren als bedrijven. Dick Schilt is het gezicht van het bedrijf, samen met zijn zoon. Badkamers, zinkwerk, rioolwerk, keukens, cv-installatie, hemelwaterafvoer – Schilt is van alle markten thuis. Sanitair is een van de stokpaardjes van het loodgietersbedrijf. Zo kan Schilt ervoor zorgen dat niet alleen de badkamer is aangesloten op de riolering, maar kan zij ook voor het tegelwerk laten zorgen. Het tegelwerk wordt dan uitbesteed aan een betrouwbare partner. Dat is een bewuste keuze, vertelt Dick Schilt.

“Een goed product verkopen is heel belangrijk. Ieder heeft zijn eigen specialisme, dat moet je in ere houden en daarom werken we voor andere zaken samen met stukadoors, elektriciens en tegelzetters. Zo heb je voor alles topproducten. Badkamers kunnen wij al in anderhalve week voor elkaar krijgen.”

Het voordeel van Schilt is dat het bedrijf een grote voorraad aan materialen heeft, hetgeen een snelle service mogelijk maakt. “We kunnen adequaat handelen bij bijvoorbeeld een storing aan de cv-ketel, want we hebben altijd ketels op voorraad. Net als reservoirs en kranen. Als mensen omhoog zitten, kunnen wij snel helpen. Bij een klant met een kapotte ketel kunnen we vaak dezelfde dag nog aanwezig zijn.”

Dick Schilt heeft zijn bedrijf in 1990 opgericht. De passie van 24 jaar geleden is nog even groot, zegt hij over zijn vak. “Het is een mooi beroep. Waarom? Omdat je mensen kunt helpen. Bovendien is het heel afwisselend werk. We pakken alles aan en daardoor is geen dag hetzelfde. De branche is wel veranderd. Maar daar gaan we gewoon in mee. In de toekomst blijven we investeren in duurzaamheid en nieuwe technieken, die in de loop der jaren alleen nog maar zullen uitbreiden.”

Wij nemen deel aan

Copyright all content | D. Schilt Loodgietersbedrijf